Setting up Teamspeak

Welcome to GC. All the information you need to get started is here!

Moderator: Executive

.Sup
Executive
Executive
Posts: 6523
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: Slovenia, EU

Setting up Teamspeak

Post by .Sup » Thu Oct 06, 2011 6:56 pm

You will need Teamspeak in order to play at Global Conflict. This is a basic guide to setting it up -- if you need more help, reply here or check out this advanced guide.

First you need to download TS3. Download here
and select either first or second link, depending on Windows version.

Follow steps below
Image

The click "Add bookmark"
Copy and paste the code

Code: Select all

66.150.121.103:9987
Your nickname can be 15 characters long or shorter.
PASSWORD IS: gcfun
Image

You can also join our TS quickly by clicking the "=GC=" channel in the TS Viewer on the front page once you have completed the above steps.
Image

Teamspeak conduct and rules
• never join channels of the opposing side
• talk only when necessary and not all at once
• channel commanders can only be squad leaders or those in command of the army
• when meetings are held on TS mute your microphone, if you wish to speak then type so and you will be approved
• do not "flood" channels with constant reconnects or otherwise
• it is mandatory to use "Push to talk" button
• even on TS there is chain of command. Contact your division CO and he will bring the message to army commander

Any questions regarding Teamspeak can be asked here.
Image

Goggles
Executive
Executive
Posts: 4233
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:20 pm
Location: Qvack Qvack.

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by Goggles » Thu Oct 06, 2011 9:18 pm

NOTE: If you use a nickname that is too long, you'll get a message from the server saying you were "perma-banned". You were not actually banned... you simply need to shorten your nickname!
Hi!

Ferrit
Posts: 87
Joined: Sun Sep 11, 2011 6:09 am

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by Ferrit » Fri Oct 07, 2011 12:57 pm

Can one of you lovely people PM me the password please?

Oh i dont see the TS viewer on the front page either, Is that one of my settings or?
Image

FakeHealer
Posts: 78
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: far beyond driven

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by FakeHealer » Fri Oct 07, 2011 2:54 pm

I just set up my ts client.

Can someone be so kind to pm me the password.

Edit: Thanx .sup
Last edited by FakeHealer on Fri Oct 07, 2011 5:02 pm, edited 1 time in total.

.Sup
Executive
Executive
Posts: 6523
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: Slovenia, EU

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by .Sup » Fri Oct 07, 2011 3:56 pm

Ferrit wrote:Can one of you lovely people PM me the password please?

Oh i dont see the TS viewer on the front page either, Is that one of my settings or?
Everyone should see it regardless of browser or settings. Click "homepage" on the top left corner. Then you should see it.
Image

Ferrit
Posts: 87
Joined: Sun Sep 11, 2011 6:09 am

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by Ferrit » Fri Oct 07, 2011 5:00 pm

.Sup wrote:
Ferrit wrote:Can one of you lovely people PM me the password please?

Oh i dont see the TS viewer on the front page either, Is that one of my settings or?
Everyone should see it regardless of browser or settings. Click "homepage" on the top left corner. Then you should see it.
Yep got it thank you kind sir.
Image

dad0ughb0y
Posts: 140
Joined: Fri Aug 19, 2011 4:02 pm

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by dad0ughb0y » Sat Oct 08, 2011 8:06 pm

Would someone PM me the PW, please?

PM Sent (Goggles)
-Dough

styphon
Supporting Member
Supporting Member
Posts: 3585
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: *Classified*

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by styphon » Sun Oct 09, 2011 11:22 am

dad0ughb0y wrote:Would someone PM me the PW, please?
Done
Image

Total_focus_haz
Posts: 1420
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by Total_focus_haz » Sun Oct 09, 2011 11:49 am

Can someone send me the details as well now i have the BF3 machine running on dual graphics :)

PM sent
Image

RDL
Posts: 9
Joined: Sat Nov 05, 2011 10:47 am

Re: setting up Teamspeak and good conduct

Post by RDL » Sat Nov 12, 2011 2:19 pm

Would someone PM me the PW, please?

PM Sent

Caz3773
Posts: 2
Joined: Tue Dec 13, 2011 4:42 pm

Re: Setting up Teamspeak

Post by Caz3773 » Tue Dec 13, 2011 5:02 pm

New PW, please?

PM Sent

Bagin
Posts: 5
Joined: Sat Dec 10, 2011 7:59 am

Re: Setting up Teamspeak

Post by Bagin » Wed Dec 14, 2011 5:23 pm

PW: GCFUN isn't working ;o?

Hitman47
Supporting Member
Supporting Member
Posts: 4473
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: Hall of Fame

Re: Setting up Teamspeak

Post by Hitman47 » Wed Dec 14, 2011 5:38 pm

Bagin wrote:PW: GCFUN isn't working ;o?
it should be all lowercase.
BF2: C5 - Corporal | C6 - Corporal | C7 - Feldwebel (Sergeant) | C8 - Neutral Peace Keeper | C9 - Captain | C10 - Grand Moff (HC) | C11 - Macaca (Staff Sergeant) | C12 - Major | C13 - Corporal
BF3: C1 - Colonel | C2 - General | C3 - Neutral | C4 - Brigadier | C5 - Private | C6 - Brigadier General
BF4: C1 - Tournament Admin | C2 - General

.Sup
Executive
Executive
Posts: 6523
Joined: Mon Jul 20, 2009 8:23 pm
Location: Slovenia, EU

Re: Setting up Teamspeak

Post by .Sup » Wed Dec 14, 2011 7:04 pm

Hitman47 wrote:
Bagin wrote:PW: GCFUN isn't working ;o?
it should be all lowercase.
thanks I will edit the post
Image

fawadforlan
Posts: 576
Joined: Sun Feb 12, 2012 7:05 pm
Location: The Netherlands

Re: Setting up Teamspeak

Post by fawadforlan » Sun Feb 12, 2012 7:28 pm

Can some1 Pm the pass?
and does the password change every day/week?
Battlefield 3
Campaign 2 - Staff Sergeant
Campaign 3 - Captain
Campaign 4 - Private

Post Reply